НИЕ ЗГОЛЕМУВАМЕ ПРОФИТ

Бидете успешна приказна. Не трошете залудно пари. Вашиот бизнис заслужува повеќе.

Дигитален Маркетинг

Вашиот сон може да стане реалност само ако правата таргет група се запознае со Вашиот продукт во правите околности во правото време. Искористете го маркетинг буџетот паметно и добијте вистински повраток на Вашата инвестиција.

Веб Дизајн

Од едноставни блогови до комплексни е-продавници, ние нудиме целосен спектар на веб-сајт услуги приспособени на Вашите потреби. Имате само една шанса за прв впечаток.

Графички Дизајн

Што е првата работа која го претставува вашиот бренд? Тоа се вашите бренд бои, стилот, фонтовите… логото и објавите на социјалните медиуми. Не го препуштајте првиот впечаток на случајност. 

Човекот кој стои позади стотици успешни брендови

Мирко Чешелкоски – Основачот на Максимум Маркетинг е познат, како човекот кој му помогна на Доланд Трамп да победи на изборите во 2016 година, преку својот Универзитет за Дигитален Маркетинг и Бизнис. Истиот универзитет кој претвори четворица Македонци во милионери и илјадници млади луѓе ширум светот во успешни претприемачи. 

Покрај Маркетинг услугите, Мирко основа тим од млади ентузијасти, веб дизајнери и уметници кои вашата идеја ќе ја преточат во успешна бизнис приказна на интернет просторот. 

Дозволете да ви помогнеме да станете лидер во вашата индустрија.