Метал-NET е млада и брзо растечка компанија во секторот за железо и челик, која е основаана во 2008 година.
Метал-NET е специјализирана за увоз и извоз на рамно, долги метални производи. Со својот професионален кадар и искуството и познавањето на областа на нејзиниот основач. Метал Нет испорачува железо и челик безбедно и брзо до дестинации низ целата земја и нашите соседи . Испораката ја вршиме со 10 соло камиони и 2 шлепери.

Vecto Trucking

Векто се на пазарот повеќе од 20 години и се експерти во областа на транспортот. Тие се фокусирани на регионален

Повеќе »

Transportation Code LLC

Transportation Code LLC е подружница на Максимум Маркетинг, со седиште во Сан Франциско. Специјализирана маркетинг/регрутерска агенција за транспортната индустрија, Transportation

Повеќе »

Stylus Case X

StylusCase X е заштитна маска за мобилен телефон со специјално дизајнирано пенкалце кое работи на сите Iphone и Samsung уреди

Повеќе »