Rick Dugdale е наш долгогодишен клиент, со кој имаме постигнато ислучителни резултати. Тој е американски филмски продуцент, воедно и претседател и извршен директор на „Enderby Entertainment“ , независна компанија за финансирање и продукција на филмови со седиште во Лос Анџелес.

Максимум Маркетинг работи на промоција на филмовите на Dugdale и Enderby Entertainment во светски рамки, преку реклами на Facebook, Instagram, Google. Постигнати се огрмни и значајни резултати и продолжуваме да работиме со
Dugdale и Enderby и за наредни проекти. Нашата активна соработка датира од
2016 година.

Vecto Trucking

Векто се на пазарот повеќе од 20 години и се експерти во областа на транспортот. Тие се фокусирани на регионален

Повеќе »

Transportation Code LLC

Transportation Code LLC е подружница на Максимум Маркетинг, со седиште во Сан Франциско. Специјализирана маркетинг/регрутерска агенција за транспортната индустрија, Transportation

Повеќе »

Stylus Case X

StylusCase X е заштитна маска за мобилен телефон со специјално дизајнирано пенкалце кое работи на сите Iphone и Samsung уреди

Повеќе »