Na’e Cosmetics

Почнувате свој бизнис од нула? Ви велат тешко е, нема да успееш? Дојдете кај нас и ќе Ви покажеме дека се’ што ќе замислите, ние ќе го оствариме! Na’e Cosmetics е наш клиент кој што се увери во моќта на услугите кои ги нудиме.

Се работи за швајцарски бренд за иновативни и револуционерни продукти во светот на козметиката. Максимум Маркетинг прави специјални видеа и води успешни Facebook кампањи, со ислучително таргетирана публика. Поради таа посветеност и искуство во онлајн продажба и рекламирање, постигнати се извонредни резултати, од $0 до $300.000 во продажба за само 6 месеци.

Денес Na’e Cosmetics имаат продажби почнувајќи од $2000 дневно и нагоре, со 3 до 4 пати помал трошок за реклама.

Vecto Trucking

Векто се на пазарот повеќе од 20 години и се експерти во областа на транспортот. Тие се фокусирани на регионален

Повеќе »

Transportation Code LLC

Transportation Code LLC е подружница на Максимум Маркетинг, со седиште во Сан Франциско. Специјализирана маркетинг/регрутерска агенција за транспортната индустрија, Transportation

Повеќе »

Stylus Case X

StylusCase X е заштитна маска за мобилен телефон со специјално дизајнирано пенкалце кое работи на сите Iphone и Samsung уреди

Повеќе »