Advokatska kancelarija Bogeska

Адвокатска канцеларија “Богеска” обезбедува заштита на правата и правните интереси на разновидна клиентела од домашни физички и правни лица до интернационални компании и странски физички лица во различни области на правото. Со успешно обезбедување на целокупни, високо квалитетни правни услуги Адвокатска канцеларија “Богеска” им помага на клиентите да ги заштитат своите права пред судовите, институциите и државните органи на брз и ефикасен начин, бидејќи целта е да постигнеме најдобри резултати во најкратко време за сите клиенти.

Професионализмот, целосната посветеност, знаењете и искуството се темелите на нашата услуга и воедно гаранција за успешна деловна соработка и задоволни клиенти.

Vecto Trucking

Векто се на пазарот повеќе од 20 години и се експерти во областа на транспортот. Тие се фокусирани на регионален

Повеќе »

Transportation Code LLC

Transportation Code LLC е подружница на Максимум Маркетинг, со седиште во Сан Франциско. Специјализирана маркетинг/регрутерска агенција за транспортната индустрија, Transportation

Повеќе »

Stylus Case X

StylusCase X е заштитна маска за мобилен телефон со специјално дизајнирано пенкалце кое работи на сите Iphone и Samsung уреди

Повеќе »