Агенцијата за недвижности Нов Дом е професионална и специјализирана компанија во областа на посредување при продажба и купување на недвижен имот во Охридскиот регион. Нашиот тим е една заедница од совршено искусни агенти кои несебично ја вршат својата работа со цел да ви овозможиме на вас – што подобро искуство и соработка.

Vecto Trucking

Векто се на пазарот повеќе од 20 години и се експерти во областа на транспортот. Тие се фокусирани на регионален

Повеќе »

Transportation Code LLC

Transportation Code LLC е подружница на Максимум Маркетинг, со седиште во Сан Франциско. Специјализирана маркетинг/регрутерска агенција за транспортната индустрија, Transportation

Повеќе »

Stylus Case X

StylusCase X е заштитна маска за мобилен телефон со специјално дизајнирано пенкалце кое работи на сите Iphone и Samsung уреди

Повеќе »