ЗА НАС

Интервјуа

Поради успешноста во својата работа како Интернет маркетинг и Фејсбук консултант, Мирко Чешелкоски, е баран од многу светски медиуми како што се CNN, BBC, All Jazeera, CNA и многу други. Неговите интервјуа може да ги погледнете во продолжение.

Play Video
Play Video
Play Video

Ние сме Дигитална Маркетинг агенција од Македонија специјализирана за Фејзбук, Инстаграм, Гугл и Јутуб реклами, пропратени со слики, видеа и веб страници изработени од нашата агенција.  Нудиме целосни решенија за Вашите дигитални маркетинг проблеми. Ние точно знаеме како да го претвориме Вашиот бизнис во успешна приказна.

Дигитален Маркетинг

Вашиот сон може да стане реалност само ако правата таргет група се запознае со Вашиот продукт во правите околности во правото време. Искористете го маркетинг буџетот паметно и добијте вистински повраток на Вашата инвестиција.

Веб Дизајн

Од едноставни блогови до комплексни е-продавници, ние нудиме целосен спектар на веб-сајт услуги приспособени на Вашите потреби. Имате само една шанса за прв впечаток.

Графички Дизајн

Што е првата работа која го претставува вашиот бренд? Тоа се вашите бренд бои, стилот, фонтовите… логото и објавите на социјалните медиуми. Не го препуштајте првиот впечаток на случајност.