Magicna Gala Kujna

Приказната на Магична Гала Кујна започна од љубов кон готвењето и уште поголема желба за таа љубов да се сподели. Магична Гала Кујна е македонски, кулинарски канал што нуди широк спектар на рецепти со едноставни методи за готвење, користејќи секојдневни состојки достапни во вашите кујни.
Само за последните 6 месеци, базата на фанови ја зголемивме за нови 30.000 на Facebook, додека видео содржината искреирана од нас, достигна рекордни 1.5М прегледи.

Гала Кујна е еден од нашите најуспешни клиенти од Македонија со кој секојдневно бележиме се подобри и подобри резултати.

Vecto Trucking

Векто се на пазарот повеќе од 20 години и се експерти во областа на транспортот. Тие се фокусирани на регионален

Повеќе »

Transportation Code LLC

Transportation Code LLC е подружница на Максимум Маркетинг, со седиште во Сан Франциско. Специјализирана маркетинг/регрутерска агенција за транспортната индустрија, Transportation

Повеќе »

Stylus Case X

StylusCase X е заштитна маска за мобилен телефон со специјално дизајнирано пенкалце кое работи на сите Iphone и Samsung уреди

Повеќе »