ВЕБ ДИЗАЈН

Креативни веб решенија кои ќе ви донесат успех

Престанете залудно да си ги трошите времето и парите, вашиот бизнис заслужува подобро!

Нудиме креативни решенија кои носат успех. Од едноставни блогови до комплексни е-продавници, ние нудиме целосен спектар на веб-сајт услуги приспособени на Вашите потреби. Имате само една шанса за прв впечаток. Нарачајте веб страница која ќе ја подобри и зацврсти вашата позиција на онлајн просторот и значително ќе го зголеми вашиот профит. 

Изработка на веб продавници

Имањето на веб продавница која е примамлива и лесна за употреба може значително да го подобри начинот на функционирање на вашиот бизнис бидејќи со тоа добивате нова платформа за водење трговија за пласирање на вашите производи и услуги. Ќе добиете лесен систем за менаџирање на вашите производи и категории, можност за плаќање со VISA, Paypal, Stripe, плаќање на рака.

Персонализирано веб решение

Како веб консултанти со долгогодишно искуство во областа, разбираме дека секој бизнис и секоја индустрија се уникатни. Затоа нашата цел е да креираме веб страници кои се целосно направени според вашите деловни потреби.

Супер-респонзивна мобилна верзија:

63% од целиот веб сообраќај доаѓа од мобилни уреди. Поради оваа причина оптимизацијата на вашата веб страница да биде респонзивна и на овие уреди е речиси неизбежна како би се постигнал успех.

Редизајн на веб страни

Малите бизниси се развиваат, прилагодуваат и се менуваат за да одговараат на мноштвото влијанија кои ги наложува околината и пазарот. Вашата веб-страница, во најмала рака, е еден вид онлајн екстензија на вашиот бизнис, па како составен дел – треба заедно да се прилагодува на промените на бизнисот.

ШТО НУДИМЕ?

Информативна

Веб страница
$ 490
 • До 6 внатреши страници
 • Премиум графички елементи на веб страницата
 • Респонзивност на сите уреди (десктоп, таблет, мобилен)
 • Интегрирање на социјални мрежи на веб страницата
 • Мултијазичност до 2 јазика

Интернет

Продавница
$ 980
 • Се од информативниот пакет
 • Интегирање на платежен процесор за можност на онлајн плаќање
 • Внесување на производи (бесплатно до 30 производи)
 • Систем за внесување и менаџирање на категории и производи
 • Внесување на филтри за производите (по потреба)
ПОПУЛАРНО

Специјализирано

Решение за вашиот бизнис
По нарачка
 • Можност за комбинација од информативниот пакет и пакетот со веб продавница
 • Неограничен број на внатрешни страници
 • Мултијазичност (неограничен број на јазици(
 • Неограничен број на внесени производи
 • Систем за најава и регистрирање на корисници

ПОРТФОЛИО

ПОРТФОЛИО

На следниот линк можете да погледнете дел од веб дизајн решенијата кои ги имаме изработено за нашите клиенти.