Rednex е шведска музичка група, првично составена од главната пејачка Мери Џо, Боби Сју, Кен Таки, Били Реј и Муп. Групата го достигна својот најголем успех во текот на 90-тите години со мега хитовите како „Cotton Eye Joe“, „Old Pop in a Oak“, „Spirit of the Hawk“ и „Wish You Were Here“. Овие песни се огромни хитови се до ден денес. Остваривме заедничка соработка во врска со преработка на нивната веб страница и рестартирање на нивна нова светска турнеја

Vecto Trucking

Векто се на пазарот повеќе од 20 години и се експерти во областа на транспортот. Тие се фокусирани на регионален

Повеќе »

Transportation Code LLC

Transportation Code LLC е подружница на Максимум Маркетинг, со седиште во Сан Франциско. Специјализирана маркетинг/регрутерска агенција за транспортната индустрија, Transportation

Повеќе »

Stylus Case X

StylusCase X е заштитна маска за мобилен телефон со специјално дизајнирано пенкалце кое работи на сите Iphone и Samsung уреди

Повеќе »