Transportation Code LLC

Transportation Code LLC е подружница на Максимум Маркетинг, со седиште во Сан Франциско. Специјализирана маркетинг/регрутерска агенција за транспортната индустрија, Transportation Code го решава проблемот со недостиг на професионални возачи за повеќе од 200 транспортни компании во САД.

Подготвуваме професионални графики и видео контент за промоција на транспортни компании со цел нивна поголема видливост и привлекување на најдобрите возачи на пазарот во моментов.

Погледнете го методот на работа на Transportation Code во наредните 2 видеа:

Vecto Trucking

Векто се на пазарот повеќе од 20 години и се експерти во областа на транспортот. Тие се фокусирани на регионален

Повеќе »

Transportation Code LLC

Transportation Code LLC е подружница на Максимум Маркетинг, со седиште во Сан Франциско. Специјализирана маркетинг/регрутерска агенција за транспортната индустрија, Transportation

Повеќе »

Stylus Case X

StylusCase X е заштитна маска за мобилен телефон со специјално дизајнирано пенкалце кое работи на сите Iphone и Samsung уреди

Повеќе »