Regal Biological

Regal Biological е американска компанија за медицински продукти како заштитни маски, визири, дезинфекциски средства и останато. За регал се водени специјални Facebook и Instagram кампањи кои резултираа со огромен број на продажби, над 300.000 продадени маски и визири, како и повеќе од 50.000 средства за дезинфекција.

Vecto Trucking

Векто се на пазарот повеќе од 20 години и се експерти во областа на транспортот. Тие се фокусирани на регионален

Повеќе »

Transportation Code LLC

Transportation Code LLC е подружница на Максимум Маркетинг, со седиште во Сан Франциско. Специјализирана маркетинг/регрутерска агенција за транспортната индустрија, Transportation

Повеќе »

Stylus Case X

StylusCase X е заштитна маска за мобилен телефон со специјално дизајнирано пенкалце кое работи на сите Iphone и Samsung уреди

Повеќе »